ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΣΩ.Β.Α

ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΣΩ.Β.Α http://swbanergwn.espivblogs.net/

OΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟ...

     Την Τρίτη 13/3 το Σωματείο Βάσης Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων συμμετείχε στην κινητοποίηση για την ψυχική υγεία έξω από το υπουργείο υγείας. Αναρτήθηκε πανό και μοιράστηκε έντυπο υλικό.
    Την Τετάρτη 14/3 11π.μ. πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση -πορεία του Σωματείου Βάσης Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων από την Ομόνοια προς τη διοίκηση του ΙΚΑ και το υπουργείο εργασίας στην Πειραιώς με κεντρικό αίτημα υγειονομική περίθαλψη για όλους τους ανέργους και επισφαλώς εργαζομένους χωρίς προϋποθέσεις. Κατατέθηκε ψήφισμα του σωματείου σε εκπρόσωπο της διοίκησης του ΙΚΑ ενώ στο υπουργείο εργασίας μας δήλωσαν ότι δεν υπάρχει κανείς υπεύθυνος να μας δεχθεί...
     Την Πέμπτη 15/3 στις 11 π.μ. έγινε πορεία από συλλογικότητες ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων   (μεταξύ αυτών και το Σωματείο Βάσης Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων) από την Oμόνοια προς το υπουργείο εργασίας επί της Σταδίου. Ακολούθησε συνάντηση 15 εκπροσώπων των συλλογικοτήτων με τον εκπρόσωπο του υπουργείου κύριο Λεπενιώτη , ο οποίος μας δήλωσε ότι ο υπουργός λείπει ταξίδι για δουλειές στις Βρυξέλλες αλλά θα κανονίσει συνάντηση μέσα στην επόμενη βδομάδα για να του καταθέσουμε τα αιτήματά μας. Ακολούθησε συνέλευση στην πλατεία κλαυθμώνος στην οποία αποφασίστηκε να γίνει νέα διαδήλωση ανέργων από την Ομόνοια στο υπουργείο εργασίας την Πέμπτη 22/3 11π.μ. και στις 2μ.μ. συνέλευση στη Νομική Σχολή.